Veckans mest patetiska män

I Danmark har en kvinna uppfunnit en tratt som skall göra så att kvinnor inte behöver dra ner byxorna till anklarna och huka sig ner i skogen när de blir kissnödiga utomhus. Enligt Expressen skall tratten göra så att även kvinnor kan stå och kissa. Jag som trodde problemet var att män inte satt och kissade...

Nå, om nu nöden tränger på utomhus, vilket den ju gör ibland, och man inte har en toalett i närheten är det väl jättebra med valmöjligheter även för kvinnor.

Men se det tycker inte Expressens läsare. Debatt uppstod naturligtvis i anslutning till artikeln där dessa patetiska stackare utan liv som brukar frekventera dessa debattforum får utgjuta sig. Nu över att jämställdheten gått för långt. (Har vi hört det förut?) En 30+ kille från Lidingö är så förbannad att han ilsket skriker att det var det äckligast han sett och skulle någon i hans sällskap göra så så skulle han sluta umgås med dem. Han kvinnliga vänner kissar nog inte.

Det är ungefär som när min väninnas äldste son var i 4-årsåldern och stod inne på toaletten medan mamma satt ner på toastolen. (Om hon kissade eller bajsade eller både och förtäljer inte historien.) Sonen tittade länge på henne och frågade sedan:

- Mamma, bajsar bara du?

Han hade helt enkelt bara sett henne göra sina behov sittande.

Man skulle kunna begära lite mer av en 30-åring...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0