Tomtar på loftet

Tomtar på loftet

Totmar i rabatten såg vi idag ute på Bo06 i Tensta. Tomtar på loftet har Dagens Nyheters ledarredaktion. Det visste vi ju redan, men idag slår dom nog rekord. Feministiskt initiativ har av en medlem fått en och en halv miljon till valkampanj och ljudutrustning. Denne medlem, Claes Decker, intervjuades i radion igår, en mycket positiv intervju där han fick möjlighet att utveckla varför han vill skänka dessa pengar till F!. DN:s ledarredaktion såg genast en möjlighet att svärta ner F! genom att ifrågasätta varför vi tar emot pengar av medelålders rika män. Vem skulle annars gett oss pengarna, Hanne Kjöller?

F! går runt på medlemsavgifter (som gått till inköp av valsedlar) och hårt ideellt arbete samt två personer med varsitt mandat i Riksdagen respektive Europaparlamentet. Vi andra betalar ur egen ficka. Nu har Claes gett oss pengar så att vi kan affischera under valrörelsen och dessutom nå ut bland folk med vårt budskap genom att vi fått nya fina ljudanläggningar. 

Skulle vi ha nobbat dessa pengar och sagt att nej tack, vi pratar nog utan högtalare, och nej tack det där med annonser det får partierna med pengar hålla på med. Och var kommer de andra partiernas pengar? DN kanske skulle ta och granska Sverigedemokraterna eller Nationalsocialistisk front i stället?

En hel tomtearmé verkar det finnas där i höghuset i Marieberg. Nästan så man borde kalla in trollen! ;) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0