Stödjer Aftonbladet Unika partiet?

Idag frågar sig en Morgan på Aftonbladet Debatt om tidningen stödjer Unika partiet eftersom de skriver så mycket om det. Samtidigt som det finns andra partier som '"är minst lika seriösa". Jag skickade själv artikeln om IKEA till Aftonbladet i helgen. Men de var inte intresserade. Det är de sällan av sådant som vi riksdagskandidater för F! skriver. Listan över refuserade artiklar i rikspressen börjar bli rätt lång. Och vi sparar självklart allt.

Däremot meddelade Agent25 i veckan att F! som i huvudstaden inte verkar finnas (förutom när vi var MÅNGA i Prideparaden i lördags) däremot syns ofta i lokalpressen. Ni vet där ute där väljarna finns.

Men sådant struntar ju Aftonbladet i. I dagens tidning handlar en fjärdedel av debattsidan om Unika partiet. Femtio procent handlar om att man skall visa "knull-tv i skolan". Resten om att Alliansen är bäst, med snabb kontring att Bodström är bäst.

Men det är klart, Linda Rosing hotar ju ingen, såsom F! faktiskt gör. Man kan ju fråga sig vems röst det är som styr Aftonbladet.  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0