svenskan rules

När det gäller deras söndagsartiklar. I veckan som gick diskuterade vi laktosintolerans på fikarasten på jobbet. Om varför mongoler och svenskar inte blir sjuka av komjölk och om varför den lille mannen inte tålde mongolisk hästmjölk. Som de vetgiriga människor vi är sökte vi naturligtvis sanningen på nätet. Och nu kommer den också i en informativ artikel i Svenska Dagbladet.

http://www.svd.se/nyheter/vetenskap/artikel_790557.svd

Informativ och bra var också artikeln om spermadonation till kvinnor. Något vi diskuterade senast i fredags på krogen. Nu fick vi många svar även på detta. Samt en kommentar som faktiskt var klockren, att vägran att tillåta singelkvinnor insemination är att bestämma över deras sexualitet och hålla kvar dem eller tvinga in dem i dåliga förhållanden. (I Danmark är det tillåtet även för singelkvinnor, men inte i Sverige. Kd är givetvis emot.)

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/artikel_789013.svd
http://www.svd.se/nyheter/inrikes/artikel_791491.svd

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Tack.. ett av våra ord som inte har så många bokstäver, men som ändå är ett av de viktigaste! Tack för dina varma ord, och för att du följer min resa nu! Det känns lite mindre ensamt...!

Du har också helt rätt.. ordet avlastning betyder ju att det finns någon som behöver avlastas... att det finns någon som är en belastning! Det kan aldrig någonsin bli en belastning att ta hand om någon som står nära...!

Varm kram..

2008-01-20 @ 20:11:55
URL: http://himlastigen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0