Gonatt SF


Under förra året köpte vi de flesta av de filmer vi ville se på DVD. Ingen av oss är särskilt benägen att ladda ner, vi tjänar såpass bra att vi utan vidare kan betala 199 kr för den film vi vill se. Med SF:s nya priser så är det dessutom billigare. Biljetterna kostar nu 100 kr exklusive popcorn och läsk. Klart billigare att köpa filmen alltså.

Men lite sörjer man ändå biobesöken. Det är ju himla trevligt. Men efter SF:s senaste attack mot kunderna så har denna känsla av sorg övergivit mig. Med sin totala monopolställning, biovärldens Fortum, så tror sig SF kunna bete sig precis hur som helst. Nu senast har man förvägrat sajten biotider.se att lägga upp SF:s biotider. Med följande, helt absurada kommentar:

"Föreställningstiderna är inget allmängods." (enligt en Thomas Runfors på SF)

Nänä, här skall inte pöbeln få komma och tro att de skall ha tillgång till när vi visar våra filmer. Om någon annan ger oss gratis marknadsföring skall vi minsann jaga dem tills de blir en liten blöt fläck, och den fläcken skall vi torka och sätta in i ett album och ge deras mammor i julklapp. För att travestera Galenskaparna.

Jag föreslår att allmänheten helt enkelt låter SF behålla sitt gods. Gå i stället in på http://www.biotider.se/i.php och leta reda på en annan biograf. Se något annat än Arn och mainstream monopolbio. T ex underbara Folkets Bio-biografen Zita på Birger Jarlsgatan. Och vill ni se Arn så går den på biografen Falken i Jakans centrum.

Ikväll visar Zita följande filmer:
Den stora utförsäljningen
20.15
Tuyas bröllop
18.30, 20.30
Polisorkestern som kom bort
16.30, 18.15
Vid himlens utkant
av Fatih Akin
16.15
CINEMAFRICA:
Barakat!
17.00
Africa Paradis 19.00
Heartlines 21.00
http://www.cinemafrica.se/
Fyra fruar och en man
av Nahid Persson
Endast helger
Min fröken är en utomjording 50 kr
Endast helgerKällor:
http://www.svd.se/kulturnoje/nyheter/artikel_849945.svd
http://www.biotider.se/
http://www.zita.se/

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0