AA - anonyma antifeminister

Slogs just av något. Medan de bloggare som också är medlemmar i Fi är öppna med vilka vi är så är i stort sett alla antifeministiska bloggare anonyma. (Pär Ström undantagen.)

Skall ta en mig en allvarlig funderare över om jag inte skall ta och kräva öppenhet av dem som kommenterar på min blogg. En som ofta får ta emot rätt mycket skit från anonyma är Veronica Svärd. Som är helt öppen med vem hon är och vad hon gör. Ändå händer det t ex att de anonyma männen (och säkert en och annan kvinna) försöker påvisa hennes påstått dolda agenda genom att säga att hon minsann är ledamot av Fi:s styrelse. Nähä!? Är det sant?

Kan det kanske t o m vara så att många av de anonyma bloggarna och kommentatorerna i själva verket är en och samma person/fåtal personer?

Tål att funderas över.

Kommentarer
Postat av: Veronica Svärd

Haha, ja bland dom radikalaste antifeministerna det är en liten klick som byter namn. John Berg är i alla fall ibland öppen med sitt namn. Att dom tar stor plats i förhållande till sitt antal är helt klart. Men det gör ju män generellt också, det är väl en del av mönstret.

2008-03-02 @ 12:37:16
URL: http://veronicasvard.driftig.nu/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0