Veckans flatgarv

Grabbarnas grabb, patriarken som får Göran Persson att framstå som ett under av emancipativ kreativitet, Göran Johansson (varför heter dom alla Göran?) i Göteborg har uttalat sig om Mona Sahlin.

"- Man måste inte vara kvinna för att leda partiet fram till nästa val. Vi har många män som också är dugliga, säger Johansson och nämner Thomas Östros och Sven-Erik Österberg."

Säger Göran Johansson i Dagens Nyheter.

Moahahahahaha! Vi vet ju alla, med tanke på hur Göran Johansson styrt sitt påvedöme på Västkusten att man inte får vara kvinna, man måste snarare vara man för att leda partiet. Notera att hans eget partidistrikt tydligen förespråkat Mona Sahlin, men det skiter såklart Johansson i. Det är ju han som är partiet i Göteborg. Eller?

Gubbarna i partiet kommer ta till alla medel för att stoppa att en av dem inte får ta över efter Persson. Det kan vara en orsak till att Margot Wallström, Carin Jämtin m fl valt att inte ställa upp som kandidat till ordförandeposten. Jag saknar för övrigt fortfarande ett uttömmande undersökande reportage om hur det verkligen gick till när Sahlin föll på mållinjen sist. Vi vet ju alla vem som seglade upp på ordförandeposten, helt otippad, efter den famösa tobleroneaffären. Vi vet vem som är hans favorit och påläggskalv, men som inte nämns som duglig av Johansson här ovan. Mellan raderna finns säkert en hel del att syna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0