Pralinmännen anfaller

Pralinmannen har slagit till igen. Denna gång i form av Tingrsätten i Karlskoga. Anna Larsson tar upp detta i sin krönika i Svenska Dagbladet:

"Mest problematisk är ändå tingsrätten manssyn. För ärligt talat, om man nu som vuxen man tillsammans med två andra vuxna män vill ha analt, oralt och vaginalt sex med en 15-årig flicka, kan man väl inte bara förutsätta att hon är med på det? Det är väl tvärtom läge att verkligen försäkra sig om att det är hennes önskan också? Och om 15-åringen dessutom är full på sprit man själv försett henne med, kanske det vettigaste rent av är att avstå?

Vi skriver 2007 och vi måste kunna utgå ifrån att män i Sverige förstår det här. Den absoluta majoriteten av svenska män skulle aldrig tvinga sig på en kvinna. Män vet att ett nej är ett nej och förstår att bara för att det var ja en gång betyder det inte fritt fram för evigt. Män är nämligen inte så korkade som rättsväsendet vill göra dem till.

Det är dags att uppgradera synen på mäns intelligens. Och börja döma därefter."

Jag tycker nog fortfarande att det mest problematiska är att tingrsätten resonerar precis som Pralinmannen gjorde på 1970-talet. D v s att har man en gång gett en pralin till en man så skall man inte klaga om samme man eller andra män, gärna samtidigt, låter sig smaka av ens praliner närhelst dom känner för det. DET är problematiskt. Sen håller jag med Anna Larsson om att vårt rättsväsende fullkomligt idiotförklarar den manliga delen av befolkningen. Man skulle kunna tro att dom alla gått på kurs hos Rigmor Robert.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0