den schenheliga högern

Ryker Ulrika Schenström efter sin lilla tête à tête med TV 4:s journalist? Inte om hennes chef, Statsministern, får välja. Men klarar han att hålla emot det drev man kan ana har börjat. Där TV 4 måste jaga för att inte bli ännu mer komprometterade. T o m Högeralliansen har börjar knorra.

Så, möjligen vandrar Ulrika samma väg som Maria och Cecilia.

Men Carl, Tobias, Anders, Sven-Otto och alla andra med tre ben, de sitter tryggt kvar. För med kuk kommer teflon, allt rinner av, inget fäster.

Sen kan man undra över vad Schenström egentligen gjort för fel. Hur gärna jag än skulle vilja säga att hon förlorat i förtroende så tror jag inte att denna krogträff påverkat hennes förmåga att fatta rätt beslut, om nu mobilen hade ringt och besked kommit att kristna fundamentalister sprängt moskén på Söder i luften, eller att en flodvåg svept in över Göteborg. 

Den som i stället borde synas är journalisten som hånglade med den han är satt att granska. För det var ju han som stod för notan.  

Och lite skoj är det ändå när Reinfeldt kör en Clinton, fast å Schenströms vägnar, "Hon drack sig inte full med den där mannen!" Det visar ju bara hur hög sanningshalt det är i det statsministern säger. Alla kan ju själva se på Aftonbladets bilder att Schenström var bra "glad i hatten" (som hennes pusspartner uttryckt det till media idag). Tycker det säger mer om Reinfeldt själv än om en kvinna som tar sig ett par glas vin och blir på kelet humör.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0