scandic viker sig för den kristna fundamentalismen

Scandic väljer att behålla biblarna på hotellrummen. För att tillfredsställa den högljudda minoritet av kristna debattörer som fått krupp av det tidigare beslutet att behandla bibeln som alla andra religioners skrifter. Silkesvantarna sitter alltså på vid behandlingen av kristna och porrkonsumenter på Scandic. För vi får ju anta att inte heller porrfilmerna kommer att försvinna från rummen.

Men det är ju fullt möjligt att, som Göran Skytte uppmanat alla troende kristna, att välja en annan hotellkedja än Scandic/Hilton. T ex Best Western som inte längre erbjuder porrfilm.

Tänker ni ändra er om porrfilm också?

- Det här är en samhällsfråga där både du och jag och många andra i ett demokratiskt samhälle har accepterat att det här är någonting som finns. Vi välkomnar den här debatten, men ser den inte som en hotellfråga, svarar Jan Peter Bergkvist, hållbarhetsdirektör på Scandic.


Som sagt, det var min sista bokning på Scandic!

Kommentarer
Postat av: Blogge Bloggelito

Det kan möjligtvis bli lättare att läsa dina inlägg om du ändrar följande rad i CSS:

font-size: .7px

Ta bort decimalpunkten.

2007-05-03 @ 18:05:42
URL: http://www.xingfu.se/blogge/
Postat av: jan

Det här var roligast idag!

2007-05-03 @ 18:29:57
Postat av: Anna-Karin

Blogge Bloggelito! Tack för tipset, det var mer än personalen på bloggen kunnat upplysa om... Har legat på dem sedan februari för en lösning. Nu hoppas jag det syns bättre!

2007-05-04 @ 08:01:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0