i believe in malcolm,

you sexy thing. Sjöng min man när han var yngre i tron om att Hot Chocolate dyrkade någon vid namn Malcolm. Numera sjunger vi alltid denna sång när vi kör från Torpet till Molkom för att köpa glass. Fast då förstås med orden "I believe in Molkolm".

Själv dyrkar jag Michaels cheescake och hoppas att det bjuds på sådan ikväll efter kräftorna, som det brukar. Skönt i dessa tider av förändring, både privat och på jobbet, att något består, som t ex familjen Rongves årliga kräftskiva för gamla härdade ombudsmän. Bjuggis lär väl slå rekord i kräftätning igen, som alltid.

image217

Tronande på bordet står alltid en flaska Absolut Mandarin med bara bottenskrapet kvar i. Som en påminnelse till ombisarna från det året de tömde familjens andra snapsflaskor och endast lämnade en skvätt Absolut Mandarin kvar. Något familjen lade märke till först på julafton när sillen serverades. Sill och mandarinvodka gifter sig liksom inte på samma sätt som min gom och Mickes cheescake.

image218  image219

På bilderna ser vi 2005 års cheescake och gänget från 2006 års skiva. Den alltid lika gästfria värdinnan står för solglasögonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0