en ny anna sjödin

På Svenskans Brännpunkt idag berättar en man  
http://www.svd.se/dynamiskt/brannpunkt/did_16712647.asp om hur han och två vänner misshandlats av sju (!) dörrvakter utanför den lilla nattklubben The Lab. Oavsett vad som startade bråket, om det skett några hot mot vakterna, så har man ju inte som enskild individ, som dessa vakter faktiskt är i lagens mening, rätt att slå folk sönder och samman. Det enda vakterna har rätt att göra är att sätta handfängsel och hålla kvar tills Polisen dyker upp med sin personal.

Och visst är det ett tecken på att Stockholmspolisen gett upp att ingen undersökning av brottsplatsen eller dörrvakterna görs. Bara det faktum att folk skickas med ambulsans från platsen borde ju innebära att ett brott kan ha blivit begånget. Att ambulansen kom snabbare fram än polispiketen är också intressant, eftersom de senare kallades dit av mannen som sedan blev nedslagen och körd i ambulans. 

Ovanstående borde vara självklart, OAVSETT vad de tre gästerna hittat på.

Är det fortfarande någon som tror att det var den blåslagna Anna Sjödin som klådde upp dörrvakten på Crazy Horse? Han som senare inte kunde uppvisa ett enda litet blåmärke.

När tänker Carin Götblad och hennes kollegor rensa upp på Stureplan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0