per bill och dom fem flaskorna

I senaste Ordfront granskar Ann Charlotte Altstadt förundersökningar och rättegångsprotokoll i två uppmärksammade fall, sossen Anna Sjödins möte med vakten Babak Jamei utanför Crazy Horse och moderaten Per Bills möte med en kvinnlig vakt utanför Patricia. Kvinnlig socialdemokratisk politiker möter manlig vakt och manlig moderat politiker möter kvinnlig vakt. Och Expressen, med flera, visar upp sig från sin allra sannaste sida. Dock inte så mycket med sanningen att göra, vad det verkar.

Och med tanke på hur uthängd Anna Sjödin blivit, varför förteg media att Per Bill hade fem halvfulla flaskor alkohol i barnvagnen när han greps av vakten? Altstadt har svaret:

"Men medielogiken är rationell såtillvida att den borgerliga medieövermakten framgångsrikt skyddar borgerliga politiker och främjar borgerlig politik. Det är därför borgerliga omoraliska och/eller brottsliga politiker behandlas varsamt. Och därför skandaliserades Anna Sjödin så långt man bara kunde tänja historien. Mediedomstolen friar och fäller, men inte godtyckligt. För den är också en politisk domstol, med borgerlig övervikt. Det är ett allvarligt demokratiskt problem."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0