adaktusson försöker nita josefsson

Lars Adaktusson vill sätta dit Janne Josefsson, som han inte gillar. Nu genom att intervjua föräldrarna till en svårt psykiskt störd man som misshandlade och våldtog sin dotter från det att hon var 10 år. Vilket Josefsson och Uppdrag Granskning visat i fallet om Louise. Adaktusson ifrågasätter däremot inte att pappan skulle ha förgripit sig sexuellt på sin dotter. Nej, det är han ju dömd för så det är lite svårt att ifrågasätta utan att ifrågasätta domstolens dom.

Jag undrade också varför famodern inte fick uttala sig i Josefssons program. Möjligen för att det inte gynnade hans framställning av den misär socialen lät flickan leva i. Men oavsett detta, att föräldrarna till denna grovt kriminelle man nu går ut och säger att dom minsann tog hand om sin sondotter får väl ändå tas med en viss nypa salt? Där tror jag faktiskt mer på socialens och polisens uppgifter än på mannens föräldrars. Har polisen angett att flickan varit närvarande i lägenheten när dom gripit fadern så är det nog så. Dessutom, flickan hade inte varit i skolan på åratal. Vad är det för farföräldrar som inte kollat att ens barnbarn, om hon nu bor hos dem, går i skolan? (Där hon bevisligen inte varit.)

Frågan är också vad Lars Adaktusson vill åstadkomma med hela denna journalistsåpa. Förmodligen försöka få tittare till sin obskyra kanal som inte ens går att få in. Som Josefsson mycket riktigt påpekade.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0