Veckans reklaminslag

Veckans reklaminslag

Korv. Denna fantastiska uppfinning. När jag var liten fanns det ett radioprogram dit jag brukade ringa ibland. Där kunde man ställa frågor om allt från himmel till jord. Om detta program funnits idag hade jag ringt och frågat vem som uppfann korven.  

Ledande i korvproduktionen är enligt mig Bröderna Carlssons charkuteri. Söker på nätet för att finna dem men hittar ingen hemsida. Tro jag det, de är väl fullt upptagna med att tillverka sina fantastiska lammkorvar. Dessa har jag hittills bara funnit på OBS! Bergvik i Karlstad. 79% kött, under 10% fett och så goda att grilla att tårna krullar ihop sig av glädje. Ojämna i formen och läckert köttiga. Måste nog fara till Karlstad och köpa upp deras lager. Finns dom månne i Borlänge? Den som vet, speak now or be forever silent! 

Ugglarps Slakteri heter en annan firma som specialiserat sig på magra korvar, i samarbete med Viktväktarna. De har nu lanserat ett eget hälsosortiment under namnet Chativa, en tillsats av processad morot som ger bra konsistens och fungerar som smakförhöjare. Mycket godare än Gröne Slaktarn! Konceptet är framtaget av Ugglarps i samarbete med forskaren Eva Tornberg som har patent på processen. Mariannes Morötter i Ängelholm levererar morötterna. Deras wienerkorv för Viktväktarna är deliciös!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0