Städa själv gubbjävel!

Özz Nûjen slår huvudet på spiken i senaste Dagens Arbete (1/2006), www.da.se. Där slår han ett slag för feministisk passivitet och frågan är om det inte vore en strategi... :)

Då DA tillåter att man citerar dem så länge källan anges så gör jag det här, för det är gott tänkt och väl uttryckt av Özz.

"Skönt med ett nytt år! Gott nytt 2006!

Fy faan vad skönt, vill man utbrista om och om igen.

2005 var ett riktigt skitår, det var hetsens och häxjakternas år. De som blev mest utsatta var feministerna, de farliga kvinnorna, de onda och dåliga kvinnorna.

Hoppas det inte fortsätter i år. Hoppas feminismen kommer tillbaks kraftigare och än mer viljestark och beslutsam detta år.

2006 år efter Jesus födelse är det tydligen fortfarande skillnad på folk och (kvinno)folk.

Varför hatas och ratas feminister och feminismen? Varför är media mot dem? Varför är till och med regeringen Persson mot dem?

Men vad vill feministerna egentligen? De vill ju ha jämlikhet mellan könen, lika lön för lika arbete, helt enkelt rättvisa. Så varför är folk (tack vare media) mot detta? Vill inte alla ha rättvisa?

Nej tydligen inte.

Bakom allt detta ligger, Timbro, Schibstedt och Bonnier och bara maler ner, trycker ner och misskrediterar kvinnliga initativ, initiativ för ett bättre och rättvisare Sverige.

De har skapat ett stort propagandamaskineri som sprider ”sanningar” och ”avslöjanden” om dessa modiga och framåtsträvande kvinnor. Maskineriet är penningstint, med stort kontaktnät ända in i regeringen och är fullständigt hänsynslöst i sin kamp mot det svagare könet.

Vi har sett och ser samma maskineri jobba frenetiskt i frågor om jämlikhet mellan folkgrupper, klasser och sexuella läggningar.

Detta propagandamaskineri vill inte ha förändring, det vill inte ha rättvisa, det vill inte förändra världen till det bättre, det vill bara maximera och öka sin makt, sin vinst och sitt inflytande.

För att få reell rättvisa krävs det att de bättre bemedlade, männen, de rika och heterosexuella, delar med sig av sin makt och ändrar sin livsstil och uppfattning om våra medmänniskor.

Så enkelt och svårt är det.

Feministiskt initiativ heter det, feministiskt initiativ ... än en gång är det kvinnorna som tar initiativ, för de självgoda männen gör det inte, de rika gör det inte, du gör det inte ...

Vad skönt och nytänkande det skulle vara om kvinnorna i stället startade feministisk passivitet, va?

Äsch! Håll käften gubbjävel, städa själv, diska själv, hämta kaffet/papperen själv, jag skiter i var du lagt din skjorta eller glömt dina strumpor, nej jag orkar inte! Ta egna initiativ mansgris!

Vad sägs om Manligt initiativ?

Vi lever i en intressant och spännande tid, patriarkatet håller på att sakta (förhoppningsvis snabbare) men säkert dö.

Att patriarkatet kommer att dö är säkert och skulle det mot all förmodan överleva ja då går vi alla, ja alla, hela vår värld under för så farlig och självdestruktiv är sjukdomen patriarkatet."

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0