Norrland nästa!

Nu börjar F!:s valturné. Första veckan fylls turnébilarna av Gudrun Schyman, Maria Carlshamre, Görel, Elf, Anna-Karin Johansson Brikell, Kristina Hultman, Beverly-Ann Bjerke, Lovise Brade, Aase Hensvold, Helena Svensson och Monica Brun.  

Vi börjar i Haparanda och Luleå på onsdag förmiddag med besök på kvinnojourerna. Fortsätter sedan med presskonferens 10.15 -11.15 på Skådebanans Galleri 38, Luleå och påföljande torgmöte ca 11.30–13.00 med Gudrun Schyman och Maria Carlshamre på ”gula paviljongen” mitt på Storgatan i Luleå. 

På eftermiddagen når vi Piteå där vi håller torgmöte 15–17 på Byxtorget med Gudrun Schyman och Maria Carlshamre.  

På kvällen är vi tillbaka i Luleå på Norrbottens museum 19.00–20.30: Café 2000, Gudrun Schyman och Maria Carlshamre: ”Liberalism och socialism - kan feminismen förena? Eller?”

Torsdag morgon beger vi oss mot Skellefteå för torgmöte med Maria Carlshamre och på eftermiddagen – kvällen dyker vi upp i Umeå för torgmöte och kvällsmöte på Hamnmagasinet med Kristina Hultman och Maria Carlshamre: ”Feministiska pionjärer – från rösträtten till F!”.

 I Umeå spenderar vi även fredag förmiddag med studiebesök/fika på kvinnojouren 9.30, lunchmöte med Maria Carlshamre 11.30-13.30 på Kafé Station: ”EU och Feminism” och torgmöte i centrum. 

På eftermiddagen anländer vi till Ö-vik där vi håller torgmöte på Stora Torget 15.00–17.00.

Lördagen spenderas i Östersund med torgmöte 11.00–13.00 på Gågatan mitt emellan Kärnan och Stadium, samtalscafé på Rfsl 13–15, Bibliotekets fik 13–15: Kristina Hultman i ett samtal om: ”Mary Wollstonecraft, Frida Stéenhoff och feminismens pionjärer – från rösträtten till Fi” F! bjuder på kaffe och bulle samt studiebesök på Kvinnojouren, 15.15. På kvällen håller vi politikermöte/afterwork kl 18 med Kristina Hultman på Teaterbaren, Gamla Teatern.
På söndagen den 13 augusti anländer vi till Sundsvall för torgmöte på Stora Torget 12–14. Valturnén går sen vidare mot Hudiksvall.

Veckan därpå kommer vi att besöka Dalarna, Gävleborg och Uppsala innan våra turnébilar rullar in i Stockholm.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0