Medelpad och Hälsingland

middag

Wow! Det är min känsla kring att turnera med F!. I stället för hotellrum så bor vi på vandrarhem och hemma hos medlemmar. Från Aases föräldrars bondgård till Beverly Anns underbara gård vid Vindelälven till ett fantastiskt vandrarhem på Frösön och nu till vår vän Viveka med familj och vänner i Hudiksvall. Där vi inkvarterats i ett 200 år gammalt gatuhus och trakterats med underbar middag i den lummiga trädgården. Känns nästan som Italien. Och maten var lika god som där. Och vinet.

Här stannar vi ett par dagar för att också göra en avstickare till Söderhamn innan vi drar vidare till Dalarna på tisdag. Monica Brun och Veronica Svärd dök också upp idag som ett välkommet sällskap på turnén medan Kristina var tvungen att lämna oss för att åka hem till Stockholm och jobba.

Innan detta hade vi hunnit fika med medlemmar/potentiella medlemmar i Sundsvall och Kristina var salig över att äntligen få napp i jakten på Frida Stéenhoffs hus. En lycklig Kristina var det som satt på tåget hem och kramade den bok hon fått låna av en av medlemmarna i Sundsvall.

I morgon kommer Maria och Gunvor... nej Gudrun hit. Det sista var ett litet skämt då en av de lokalägare vi bokat in oss hos inte hade den blekaste aning om vem den där Gunvor var, ja, han blev nog inte klokare av att få veta att hon heter Gudrun. Men han lär nog komma ihåg när vi väl varit där. Gudrun är ju svår att glömma. :)

Och på tisdag skall jag äntligen få komma upp till Lotta i Orsa. Som jag tjatade i Almedalen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0