Idioti

Klockan är endast 6.10 och jag har redan fått höra så mycket idioti på radion att det räcker för hela veckan. Först ut var kvinnan i Ring P1 som antydde (eller egentligen sa ganska rakt på sak) att de snälla israelerna ju varnat befolkningen i Qana att de skulle bomba, så varför satte dom sig inte i sina bilar (får vi anta) och körde iväg och tog in på hotell (får vi också anta). Åtminstone skulle dom ju ha tagit alla sina barn och dragit. Och varför hade dom sluga libaneserna mage att sova i detta hus med alla sina barn om nu dom filantropiskt lagda israelerna varnat? - För att folk vill bo i sina hem, föreslog Täppas Fogelberg. Varpå denna fantastiska kvinna kontrar: - Människor vill framförallt överleva.
 
Make till arrogans och förakt för de libanesiska barn som dog till följd av Israels övervåld i Qana får man leta efter. (Oavsett om nu deras föräldrar stoppat in dem i detta hus och sedan själva sprängt huset i någon slags martyrskap så skulle det ju knappast ha skett om inte Israel bombat södra Libanon sönder och samman de senaste veckorna.) I mina mest elaka stunder önskar jag att människor som denna kvinna skulle släppas i fallskärm vid gränsen mellan Libanon och Israel... Men det är klart, i all sin upphöjda arrogans så skulle dom ju såklart inte dö av några israeliska bomber. Dom är väl immuna.

Näste man ut i Ring P1 var en 67-åring från Sumpan som tyckte det var förfärligt med alla Pridedeltagare som vickade på rumpan och sa 'runda ord' inför Barnen. Barn skulle inte behöva se Prideparaden, vad var det för föräldrar som låter dem göra detta? Han jämförde Prideparaden med porrfilm. Och oh nej, han var inte homofob, han tyckte inte om att heterosexuella höll på med vad han ville beteckna som nästan våldtäkt (läs: visa sin kärlek öppet på stan) heller. Och när Täppas föreslog att han kanske själv skulle behövt någon att pussas med då slängde karln på luren.

Tredje man till rakning var någon Daniel, representant för Nationalsocialistisk front som ställer upp i kommunvalet i Trollhättan. Detta ljushuvud ansåg i Ekot att alla som inte tillhör den "nordiska rasen" skulle deporteras.

Hur vårt samhälle skulle klara sig utan alla dessa människor, eller hur man skulle ta redan på vilka som var rasrena nog att stanna framgick dock inte av programmet. Och vad är en nordisk ras? Räknas finländarna?

Frågan är vilka det är som borde deporteras. Och vart.
 
Nå, idag öppnar så äntligen Pride Park och på lördag skall vi vicka på rumporna i paraden. Bäva månde alla sippa homofober.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0