Dalarna here we come

Blixt och dunder i Bollnäs

På väg mot Dalarna. Via Bollnäs. Gudrun, Helena, Veronica och jag gör Bollnäs medan övriga är på väg med Maria C mot Borlänge just nu. Bråttom bråttom och vår turnéldare Helena kommer snart få magsår. Vi skulle behövt tre turnéledare på plats, men brist på pengar gör ju att vi får klara oss ändå.

Fantastisk press i Hudiksvalls tidning idag! Hinner inte länka.

På bilden syns Gudrun tala i Bollnäs. Där det åskade. Ungefär som det kommer göra när vi kommer in i Riksdagen. Vi bjöd upp åhörarna på scenen och det blev riktigt mysigt. Innan vi for vidare mot Mora där vädret gjorde uppehåll och våra rosa jackor (inköpta i Hudik) lyste upp gågatan.

På kvällen höll vi ett grymt trevligt möte i Orsa, arrangerat av Lotta Falkeborn Willner. Vars dotter knappt trodde sina ögon när hon kom hem från stan och fann Gudrun Schyman sittande vid deras dator, bloggande från valturnén. Mötet blev hellyckat och det bästa var att oavsett vad de nu kommer rösta på var det många som erbjöd sig dela ut våra valsedlar. Så nu kommer även invånarna i undersköna Skattungbyn kunna rösta på F!. Det kan ju alla ändå, genom att skriva 'Feministiskt Initiativ' på valsedeln. Ingen förkortning och inga personnamn.

Kommentarer
Postat av: Lotta F W

Jajamänsan!!!
SÅ SYND att jag inte kan vara med i slutspurten!!!
Vill vara med i valbussen, men det är omöjligt att vara ledig nu. Får istället tapetsera Orsa och Mora med rosalila- MANI - FEST !!!!

Idag söndag 27/8 var Göran Persson på partiledarutfrågning på teve. Han sa att han var feminist- (javisst det är humor) Men trots det så känner jag på mig att det är möjligt nu - drömscenariot! -
Alliansen har tappat, vänsterpartiet har ökat, miljöpartiet behövs som dom alltid gör OCH SÅ KOMMER VI!vi snubblar in eller vi promenerar in, det är lite osäkert,. Men in går vi. Tänk på att 20% inte "bestämt sej", av dom finns folk som inte tycker att Temo och vaddomheter har att gör med vad dom tänker rösta på. Om sina F!sympatier är många riktigt hemliga, man orkar helt enkelt inte med konfrontationer och att behöva försvara sig. För kvinnor är andelen "osäkra" ännu högre, 25%. Nu är det riktigt kul. Är det möjligt Anna-Karin att vi kan bli vågmästare, tungan på vågen?
Hälsningar Lotta

2006-08-27 @ 22:23:05
Postat av: Anna-Karin

Å Lotta, skall ta och höra av mig till dig angående din underbara konst! Jag vill fortfarande ha den fina tavlan med de badande människorna! :)

Och om vi blir tungan på vågen återstår väl att se, men det vore nyttigt inte bara för feminismen och jämställdhet utan också för att bryta upp den trista höger-vänsterindelningen! :)

Tror många av dessa hemliga kommer stoppa rätt lapp i kuvertet i valbåset.

2006-08-30 @ 18:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0